West Virginia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: West Virginia

Nyugat-Virginia eladó ingatlan

Nyugat-Virginia egy egyesült állam, az Amerikai Egyesült Államok, az Appalache régióban, az Egyesült Államok keleti részén. A főváros Charleston.

A délkeletre fekszik Virginia, délkeletre Kentucky, északnyugatra Ohio, északra Pennsylvania és északkeletre Maryland.

Az amerikai ingatlanpiac eddig 2018-ban jól teljesített, és az eladók részesültek a legtöbb államban. Általában a West-ben eladásra van szükség több ingatlanra. A közelmúltbeli adótörvények sok amerikaiak számára megnövelték a béreket. Számos államnak kétségbeesetten szüksége van olcsóbb ingatlanokra a piacon a középkategóriás tulajdonságok helyett.

Ha szeretne új ingatlant vásárolni Nyugat-Virginiaban, itt az ideje, hogy lépjen fel. Bár a legtöbb területen versenyképes piac, a kamatlábak a legalacsonyabbak, és egy ideig is meg kell maradniuk. Az ingatlan-szakértők előrejelzik, hogy a jelzálog-kamatlábak 2018 végére emelkednek, ami az ingatlanpiacok csökkenéséhez vezethet a különböző államokban.

A West Virginia-ban eladott új ingatlanok februárban kerültek forgalomba Charleston, Huntington és Parkersburg területén.

Mivel a Nyugat-Virginia ingatlanpiaci státusa gyakran egybeesik a munkaerőpiac jó teljesítményével, jó ötlet, hogy ezeket a tényezőket is figyelembe vegyük.

Idén ígéretesnek tűnik a Nyugat-Virginia munkapiacának javulása. 0,4% -kal nőtt. Ezen új munkahelyek többsége a szabadidős és vendéglátóiparban, de a kereskedelmi, a közlekedési és a közszolgálati területeken is volt.

Morgantown az egyik első város volt, ahol a nemzet gazdasági visszaesése miatt nagy igény mutatkozott a Nyugat-Virginiaban eladásra szánt ingatlanok iránt. A kutatás Morgantownot a nemzet legjobb üzleti vállalkozásának tizedik legjobb városának tekintette.

Az olyan városok, mint a Fairmount, sikeresek voltak, mert az egyik legstabilabb ingatlanpiac volt az országban.

A West Virginia növekvő gazdaságának és ingatlanpiacának egy másik nagyszerű példája a Charleston ingatlanpiac.

A West Virginia-ban értékesített ingatlanok becsült értéke 1,1% -kal nőtt az elmúlt évben. És várható, hogy az ingatlanpiac 2019-re 3,6% -ra fog nőni. Az ingatlanpiac egész országban történő javulásával a szakértők úgy vélik, hogy még a Nyugat-Virginia ingatlanpiac is rendben lesz 2018-ban.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB